Skip to content

Nekoliko reči o nama...

Nameštaj po meri - Cocobolo

Izradu nameštaja većina posmatra kao prostim zanatskim poslom. Ali ako zavirite u naš rad, primetićete da je to za nas više od prostog posla, to je naš mali svet magije gde su čuda moguća. Možete primetiti da smo u našem kreativnom radu imali drugačiji pristup. 

Naše fakultetsko obrazovanje nam je dalo dosta prilika i poslovnih mogućnosti. Bili smo vredni i marljivi ali smo shvatili da nam ti poslovi, osim sigurne zarade, ne nude onu kreativnost i slobodu o koju smo maštali.

Vođeni željom odlučili smo se da napravimo naš mali, odabrani tim i da osnujemo „Cocobolo“. Mesto gde ćemo se baviti onim što volimo i što umemo a to je proizvodnja nameštaja i izrada enterijera. Veliki varijitet materijala kao što su masiv, univer, medijapan, metal, staklo… nudi nam  i veliku mogućnost da iskažemo našu kreativnost i da sa vama nađemo najbolje rešenje koje će vaš dom učiniti jedinstvenim i unikatnim.

Jedan, nadasve, običan zanat smo začinili sa ljubavlj i strašću i veoma brzo su se pojavili naši originalni komadi. Danas pravimo male serije, ili unikatne komada koji se ručno rade i imaju visoki nivo kvaliteta koji će vaš dom učiniti posebnim.

Nameštaj po meri za vaš dom!

Svakom poslu i vašem zahtevu pristupamp profesionalno. Vaših ideja se ne plašimo, one nam predstavljaju izazov koga se rado prihvatamo. Ukoliko neku ideju nije moguće realizovati, malo verovatno, tu smo da nađemo još bolju zamenu.

A u slučaju da trenutno nemate ideja, ne brinite jer smo mi tu da vam pomognemo sa našim predlozima. Naši dizajneri su tu da vas saslušaju i poslušaju kako biste dobili nameštaj po meri vašeg doma.

Tri koraka za savršen komad nameštaja

Ideja

Tehnička priprema

Izrada

Upoznajte naš tim

goran_antic_cocobolo

Goran Antić

Generalni direktor
placeholder_cocobolo

Predrag Rajković

Tehnički direktor
placeholder_cocobolo

Gordana Stepanović

Dizajner enterijera

Zakažite sastanak sa našim dizajnerom enterijera!